TIJD VOOR NIEUW LEVEN.

Als u het gevoel heeft dat het tijd is om uw zwembad nieuw leven te geven, dan is het hoog tijd om samen met ons aan tafel te gaan om de verschillende renovatie mogelijkheden te bespreken. Zeker als het om een al iets ouder zwembad gaat, hebben wij de expertise en ervaring om een zwembad middels een weldadige metamorfose weer te laten schitteren. Los van het bad zelf, nemen wij ook de technische installaties onder handen. Iets wat niet per sé zware kost hoeft te zijn, omdat waarschijnlijk slechts een (klein) deel van de installatie vervangen zal hoeven te worden.

Om te weten waar we het over hebben en om beiden inzicht te krijgen waar we aan toe zijn, is een grondige inspectie en analyse van de huidige staat en situatie van het zwembad en bijhorende technische installaties belangrijk.

Op basis van eisen, wensen, maar ook beschikbare budget, komen wij met een passend voorstel hoe het zwembad gerenoveerd zou kunnen worden zodat u weer jaren onbezorgd kunt genieten.

Ontdek hoe wij u weer volledig zen kunnen laten voelen en hoe wij u oneindige mogelijkheden kunnen aanreiken om het gevoel van pure luxe weer te ervaren. Binnen en buiten. all rights reserved (alle rechten voorbehouden)